Ons team

Op de achterste rij v.l.n.r: Juf Jessica, Juf Martine, Juf Anneke, Juf Suzan, Juf Nelianne

Op de voorste rij v.l.n.r: Juf Ilse, Juf Eline, Juf, Anita, Juf Iris, Meester Brecht

Op de foto ontbreken Juf Alexandra, Meester Peter en de vakleerkrachten gym en muziek: Juf Levina, Meester Eric en zijn Lio-stagiair Juf Marit.

Sinds december 2017 is Anneke van der Ven directeur van OBS de Wonderwind.

Met elkaar doen wij ons uiterste best om onze stelling:

“Openbare basisschool de Wonderwind, een veilige en uitdagende leeromgeving voor ieder kind”, waar te maken.

Als u meer wilt weten over de wijze waarop we les geven verwijzen wij u graag naar de schoolgids (elders op deze site). Wilt u de praktijk zien/beleven bent u van harte welkom. Dit kan na afspraak met de directie.

U kunt ons bereiken onder telefoon nummer
010-2026715. U kunt ons ook mailen naar

info-wonderwind@blickoponderwijs.nl

Voor inschrijving vindt altijd eerst een intake gesprek plaats. Zie formulier op deze site: aanmeldingsformulier.

Het team van De Wonderwind bestaat uit groepsleerkrachten, een intern begeleider, een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een onderwijsassistent en een conciërge.

Anneke van der Ven is directeur van de school.

Anita Smit is intern begeleider. Zij is verantwoordelijk voor de leerlingenzorg.

In het kader van opleiden in de school maken wij ook gebruik van stagiaires. Wij zijn niet alleen een leerschool voor de studenten aan de pedagogische academie, maar ook voor studenten vanuit het MBO. Als school nemen we in principe alleen studenten aan met een onderwijsgerelateerde opleiding.

Verder werken we op school met een jeugd- en gezinscoach(CJG). Onze school wordt voor ICT zaken ondersteund door een bovenschoolse ICT-er.