Spel ontdekken tijdens de inloop

Op de Wonderwind starten de kleuters twee ochtenden per week met het spelen van ontwikkelingsspelletjes uit de kasten. Dit zijn spelletjes op het gebied van rekenen, taal en motoriek. De ouders en verzorgers worden uitgenodigd om  op deze ochtenden het spel dat de kinderen kiezen mee te spelen. Als de ouders  na een kwartier weer naar huis of naar het werk gaan spelen de kinderen met elkaar verder. Het is leuk om te zien dat ze steeds nieuwe dingen ontdekken tijdens dit spel. Kinderen zien iets van elkaar, willen dit zelf ook proberen en helpen elkaar daarbij.

Vanmorgen lag er een aantal nieuwe spelletjes klaar op tafel. Aan de concentratie op de gezichten is te zien dat de kinderen dit fantastisch vonden.